ces.jpg

Η CES 2017, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικών για καταναλωτές στο κόσμο διοργανώθηκε μεταξύ 5-8 Ιανουαρίου στο LAs Vegas.

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο πρωτότυπες τεχνολογικές προτάσεις που παρουσιάστηκαν στη φετινή έκθεση.

Κατηγορία: Accessible Tech

ces1
Aipoly Vision: Μια συσκευή τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα να αναγνωρίσουν χιλιάδες στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να βοηθήσουν τους τυφλούς και τα άτομα με προβλήματα όρασης με την εξερεύνηση του περιβάλλοντος τους.

Κατηγορία: Portable Power

ces2
Πλακίδια οροφής Cota Προσφέρουν ασύρματη φόρτιση σε ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονται σε ακτίνα 30 ποδιών. Για χρήση σε γραφεία, νοσοκομεία, χώρους εστίασης και σπίτια, τα πλακίδια οροφής Cota καθιστούν την ενέργεια άνετη, ασφαλή και αόρατη όπως η ασύρματη σύνδεση στο internet.

Κατηγορία: Smart Home

ces3
Cubit – thinking: Ενσωματώνει τεχνολογία με ικανότητα σκέψης και επίλυσης προβλημάτων, ελευθερώνοντας μας από πολύπλοκες μετρήσεις και υπολογισμούς. Επιτρέπει να προγραμματίσουμε εκτός από το «πως είμαι τώρα», το «πώς θέλω να είμαι», καθοδηγώντας μας στα σημεία που απαιτούνται ώστε να γίνουν αυτές οι αλλαγές στην πραγματική ζωή.
ces12
Sleep Number 360 smart bed: Ρυμιστής ύπνου με τεχνολογία SleepIQ που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο κοιμούνται οι άνθρωποι.
ces_5
Dish AirTV: Κουτί streaming τηλεόρασης Android που προσθέτει over-the-air κεραία HDTV για να απολαύσουν οι χρήστες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από υπηρεσίες όπως το Netflix και το Hulu και τηλεοπτικά δίκτυα σε 1080p Full HD.
ces13
Whirlpool Zera Food Recycler: Έξυπνη συσκευή ανακύκλωσης και κομποστοποίησης που μετατρέπει υπολείμματα τροφών σε λίπασμα σε περίπου μια εβδομάδα.

Κατηγορία: Fitness, Sports and Biotech

ces4
EyeQue Personal Vision Tracker: Το EyeQue Personal Vision Tracker είναι ένας χαμηλού κόστους, εύκολος, διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσει τα μάτια σας και να παραγγείλετε νέα γυαλιά οράσεως. Συνδέστε το miniscope στο smartphone σας (iOS, Android), πραγματοποιήστε τη μέτρηση διάθλασης state-of-the-art από το σπίτι και παραγγείλετε γυαλιά οράσεως σε πραγματικό χρόνο.
ces8
K’Track G: Το πρώτο wearable για διαβητικούς. Μετράει σε πραγματικό χρόνο τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Κατηγορία: Computer Hardware and Components, Tablets, e-Readers and Mobile Computing

ces6
Η Spectre 13: Σχεδιάστηκε για να είναι ο καλύτερος φορητός υπολογιστής που έγινε ποτέ. Με απίστευτα λεπτό σχεδιασμό, αξιοπρόσεκτη υπολογιστική ισχύ και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
ces10
Lenovo Yoga Book (Android): Συσκευή 2-σε-1 με χαρτί και μελάνι, πληκτρολόγιο αφής και πένα EMR.

Κατηγορία: Video Displays

ces14
LG OLED W-Series: Η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG με τεχνολογία OLED TV και με προηγμένες τεχνολογίες εικόνας και ήχου.

Κατηγορία: In-Vehicle Audio Video

ces7
Bosch Integrated Connectivity Cluster: Σϋστημα πληροφόρησης και επικοινωνίας all-in-one για τις μοτοσικλέτες – και αναβάτες.

Κατηγορία: Tech for a better World

ces_1
Whill Model M: To Whill Model M είναι ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Συνδυάζει τεχνολογίες με ένα συμπαγές και ανθεκτικό σχεδιασμό που επιτρέπει στους ανθρώπους να μετακινούνται σε διαφορετικές επιφάνειες ανεξάρτητοι και με ιδιαίτερη ευκολία.
ces_2
Αγροτικοί Αισθητήρες Amber: Αισθητήρες που επιτρέπουν σε αγρότες να ελέγξουν την ποιότητα των αποθηκευμένων σιτηρών τους, να παρακολουθούν τις συνθήκες αλλοίωσης των καρπών, και να πετύχουν βέλτιστη απόδοση των καλλιεργειών τους.
ces_3
Willow smart breast pump: Φορητή συσκευή θηλασμού που επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν τη διατροφή του μωρού τους μέσω ειδικής εφαρμογής κινητών.

Κατηγορία: Automotive Technologies

ces01
Faraday Future 91 FF: Το νέο ηλεκτροκίνητο όχημα της εταιρίας Faraday FF 91 αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα γενιά των ηλεκτρικών κινητικότητα που συνδυάζει τις επιδόσεις supercar, ακριβή χειρισμό, την άνεση ενός επιβατικού οχήματος υπερ-πολυτελείας, και μια μοναδική συλλογή έξυπνων χαρακτηριστικών στο διαδίκτυο.
ces_4
Honda Riding Assist: Τεχνολογία αυτο-εξισορρόπησης χωρίς την επέμβαση του αναβάτη που αλλάζει τα δεδομένα της ασφάλειας στις δίτροχες μηχανές.

HIGHLIGHTS από το φετινό Event

infiltr8or

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s